Bezglutenska Kaša - Savršen Doručak

14/02/2024

Savršena Harmonija Okusa i Zdravlja

Probiotici koji su nužni za pravilan razvoj crijevne mikroflore neophodna su hrana našim “dobrim bakterijama”. Probiotike možemo pronaći u kvalitetnoj, vlaknastoj i nutritivno bogatoj hrani – konkretno pravilno izbalansiranoj prehrani!

Bezglutenske kaše za djecu, sportaše i radno aktivne, POGLEDAJ VIŠE.

Vlakna jabuke, rogač, teff, badem, zob i slične namjernice djeluju blagotvorno na naša crijeva, stimuliraju njihovu peristaltiku i kvalitetna su hrana za prijateljske bakterije. Smanjuju osjećaj napuhnutosti i doprinose osjećaju sitosti. Uz pomoć njih pomažemo dobrim bakterijama da se nastane na stijenkama crijeva i naprave kvalitetan balans između njih i onih lošijih bakterija. Dobre bakterije, potpomognute probioticima, proizvode kratkolančane masne kiseline (SCFA) kao što su propionat, butirat te posljedično dovode do smanjivanja pH vrijednosti u crijevima. Time postižemo jačanje zdrave crijevne mikroflore, jačanje stijenke crijeva, smanjenje upalnih bolesti crijeva I reguliranje probave, povećanje apsorpcije mikroelemenata te jačanje imunosnog sustava u cijelini!

Zašto ih ne bismo uvrstili u našu svakodnevnu prehranu?

Bezglutenska kaša odlično je rješenje za sve osobe koje paze na svoju prehranu, ali i one koje zbog objektivnih razloga ne mogu konzumirati gluten; neovisno radi li se o celijakiji ili intoleranciji na gluten / pšenicu.

Proteini u kaši pružaju potrebnu energiju, vlakna reguliraju probavu, a nezasićene masti doprinose osjećaju sitosti i održavaju kvalitetnu energetsku razinu bez osjećaja umora i iscrpljenosti. 

Bezglutenska kaša se može koristiti u mlijeku, kokosovoj vodi, voćnom soku ili jogurtu. Također je ukusna za kombiniranje sa svježim ili smrznutim voćem. Rezultat njene konzumacije je osjećaj sitosti dugo vremena!


Comments

Add comment

Make a comment

Netfoodmarket recommends

Other

POWDERED FLAVOUR / AROMA - BANANA 1 kg

70,00 eur/kg