Web shops

Webshop

Company: Nutmaz

Description: Firma NUTMAZ bavi se ekološkim uzgojem i preradom orašastih plodova i sjemenki. Kako i sami brinemo o našem zdravlju i pazimo što unosimo u sebe, tako su i posljedično rasle naše ideje i nastali ovi super zdravi proizvodi koji su u potpunosti čisti bez konzervansa, aditiva, emulgatora, okrunjeni znakovima kvalitete EKO i VEGAN.

Webshop

Company: Menestys

Description: Iguana gin je hrvatski premium gin, ručno rađen, koji u svojoj proizvodnji ne koristi arome i umjetne boje. Prvi gin na hrvatskom tržištu koji mijenja boju u dodiru s tonikom. Gin je dobiven maceracijom i destilacijom korijandera, borovice, ružinih latica, đumbira, gorke narančine kore i egzotičnih biljaka s Tajlanda koje mu daju specifičnu osobinu i woow efekt.

Webshop

Company: Destilerija Krulcic

Description: Obrt za proizvodnju vina i destilata Krulčić koji posluje od 2006. godine sa sjedištem u Lindaru nedaleko od Pazina može Vam ponuditi vina i rakije vrhunske kvalitete. Mješavina mediteranske kulture i tradicije zrcali se u stilu i plemenitosti Destilerije Krulčić.

Webshop

Company: OPG Vošten Roberto

Description: Ekstra djevičansko maslinovo ulje, intezivno zlatno-žute boje, blagih zelenkastih nijansi, jakog aromatičnog okusa i mirisa, delicija je uz svako vaše jelo. Stoljetni rast maslina, ručna berba, prirodna obrada te hladno prešano maslinovo ulje dovelo nas je u svjetski vodič "Flos Olei" već nekoliko godina uzastopce.

Webshop

Company: OPG BRANKO VIDAČEK

Description: „Varaždinsko bučino ulje“ je savršeni dar prirode jedinstvenih nutritivnih gastronomskih vrijednosti. Svaka dragocjena kapljica porijeklom iz Varaždinske županije, istinski predstavlja prirodni melem.

Webshop

Company: GRANA

Description: Tim inženjera kvalitete/sigurnosti hrane te strojarstva koji su odlučili napraviti potreban iskorak i ponuditi tržištu malu promjenu u složenom prehrambenom sustavu. Naša visoka razina specijalizacije, dosljednost u kvaliteti proizvoda i trajni interes za zdravom prirodnom bezglutenskom ishranom, čine nas pouzdanim dugoročnim partnerom.

Webshop

Company: OPG ŠPOLJAR DAVOR

Description: Bavimo se uzgojem osnovnih ratarskih kultura, ljekovitog bilja (kamilice) i buče golice od koje proizvodimo naše Premium proizvode! Četiri generacije kao garancija kvalitete.

Webshop

Company: Pjenušci i vina Josipović

Description: Slijedeći želju za proizvodnjom pjenušaca, koja nije bila svojstvena Slavoniji, drsko smo krenuli „kontra struje“. Zadali smo si cilj ne proizvesti još jednu kopiju šampanjca, već ostati vjerni sebi i proizvesti nešto novo i prepoznatljivo jer želimo da kupci u budućnosti traže baš to - slavonski pjenušac.

Webshop

Company: Exotic King

Description: Poduzeće Šulog d.o.o. osnovano je 1996. godine, sa jedinstvenom namjerom uzgoja egzotičnog voća i povrća. Od tada se poduzeće kontinuirano razvija, sa mogućnošću povećanja volumena i prihoda. I danas bez obzira na veličinu poduzeća isto je jedino takvog tipa u Republici Hrvatskoj - "Upravo ubrano za Vaš stol!" Artikle označene X ( nedostupno ) molim poslati upit. Svi artikli su dobavljivi.

Webshop

Company: OPG ČUDINA

Description: OPG ČUDINA tradicionalni dalmatinski proizvodi