Upoznajte sve blagodati vrhunskog maslinovog ulja!

15/06/2023

Domaće ekstra djevičansko maslinovo ulje!

Biljni spojevi polifenoli imaju snažnu antioksidativnu aktivnost. U prehrani čovjeka najkoncentriraniji su u voću, povrću, vinu, čaju i kakaou. Znanstvena istraživanja pokazuju da zbog specifične biološke aktivnosti štite srce, krvne žile i imunološki sustav. Razmatraju se i kao molekule s potencijalnim pozitivnim učinkom na prevenciju kroničnih upalnih bolesti, karcinoma i procesa starenja.

Visoka zastupljenost polifenola, stabilnost okusa i svježine, glavne su značajke ulja koje ima najpovoljniji učinak na naše zdravlje I dugovječnost. Određene sorte imaju veću količinu polifenola poput istarske bjelice (više od 450mg/kg) što direktno utječe na kvalitetu ulja. Razina polifenola povišena je i u ostalim uljima autohtonih istarskih sorti maslina i kreće se u rasponu 300−450 mg/kg.

Oio Vivo – živo ulje, čiji naziv ukazuje na tisućljetnu tradiciju proizvodnje maslinovog ulja, povezuje izvrsni geografski položaj za uzgoj maslina s inovativnim pristupom proizvodnje maslinovog ulja, što je uvijek rezultiralo stvaranjem ulja vrhunske kvalitete.

https://burzahrane.hr/ad/55563/ekstra-djeviansko-maslinovo-ulje-vodnjanska-bua-05-l

Zaljubite se u široku paletu okusa naših izvrsnih maslinovih ulja, među kojima ćete sigurno izdvojiti svog favorita, koji će postati neizostavan začin vašim jelima, ali i ojačati vaše zdravlje.


Comments

Add comment

Make a comment

Netfoodmarket recommends

Olive oil

Ekstra virgin olive oil, Žižolera 0.5l

30,00 eur/Unit

Sunflower honey

SUNFLOWER HONEY

10,00 eur/Unit

Olive oil

Ekstra virgin olive oil, Vodnjanska Buža 0,5 l

18,00 eur/Unit

Coffee

3 IN 1 ICE COFFEE POWDER MIX

8,80 eur/kg

Other

NATURAL POWDERED FLAVOUR / AROMA - STRAWBERRY 1 kg

90,00 eur/kg