Prednosti premium članarine

16/09/2022

Pogodnosti koje nudi premium članarina na portalu Burza Hrane

Naši korisnici se mogu besplatno registrirati na portalu i postaviti jedan besplatan oglas. Oglasi otvaraju vrata novim klijentima, poslovnim partnerima i brojnim mogućnostima. Mogućnosti postaju još bolje uz premium članarinu, u nastavku doznajte koje prednosti donosi.

Neograničen broj oglasa

Premium članarina omogućuje postavljanje neograničenog broja oglasa na portalu Burza Hrane. Za poslovne korisnike je to veliki plus u slučaju da imaju veći asortiman proizvoda. Uz veći broj oglasa je vjerojatnost da će netko primijetiti Vaše proizvode veća, budući da će se Vaš profil pojavljivati više puta u pojedinim kategorijama.

Besplatna dodatna internet promocija

Kao znak dobrodošlice za nove korisnike ili zahvale za nastavak suradnje postojećih korisnika, portal Burza Hrane daje besplatnu internet promociju. Internet promocija sastoji se od: promocije na društvenim mrežama, promocije, Google oglašavanja, Newsletter-a i blog objave.

Pregled oglasa potražnje

Premium korisnici dobivaju mogućnost direktnog pregleda i kontaktiranja s oglasima potražnje. Time ostvaruju veliku prednost u sklapanju dugoročnih partnerskih odnosa s drugim poduzećima.

Obavijest o uparivanju oglasa ponude i potražnje

Premium član može odabrati kojim putem želi dobiti obavijest o uparivanju oglasa (putem e-maila i/ili putem SMS-a). Kada premium član odabere kojim putem želi dobivati obavijest, onda mu automatski dolaze obavijesti kad ima kupca ili ponuđača. Ovim putem se može usredotočiti na svoje druge prioritete, a prodaja ili nabava se odvija sama od sebe.

Popust na usluge promocije

Kao premium član ostvarujete 50% popusta na ostale usluge (Online promocije, podcast, bannere, newsletter i pop-up oglase) o kojima možete doznati više ovdje.

Obavijest o nadolazećim sajmovima i festivalima

Obavještavamo naše premium članove o nadolazećim sajmovima i festivalima na području RH i EU. Omogućavamo im da se pripreme na vrijeme i da doznaju za nove sajmove ili festivale na kojim mogu sudjelovati.

Za aktivaciju premium članarine kontaktirajte nas putem e-pošte info@burzahrane.hr ili putem telefona: 

01/5565-810

01/5565-811

099/4530-556


Comments

Add comment

Make a comment

Netfoodmarket recommends

Honeydew honey

HONEYDEW

14,00 eur/Unit

Linden honey

LIME TREE HONEY

12,50 eur/Unit

Olive oil

Ekstra virgin olive oil, Žižolera 0.5l

30,00 eur/Unit

Other

NATURAL POWDERED FLAVOUR / AROMA - STRAWBERRY 100g

8,00 eur/Unit

Sunflower honey

SUNFLOWER HONEY

10,00 eur/Unit