Voćarstvo Boić

27/06/2019

Proizvodnja i prerada jabuka s vlastitih plantaža

Na površini od 33 660 m2 Voćarstvo Boić rasprostire svoje plantaže jabuka gdje uzgajaju čap pet sorata: IDERED, CRIPPS PINK, JONAGOLD, ZLATNI DELIŠES I GRANNY SMITH. Njihova primarna djelatnost je uzgoj i prodaja jabuka.

Uz osiguravanje svih potrebnih uvjeta postižu vrlo visoku kvalitetu i urod plodova. Dodatan doprinos urodu daje i primjena sustava navodnjavanja kap po kap, prirodnom vodom. Nakon dozrijevanja plodova i berbe, obavlja se sortiranje jabuka pomoću autoatske linije. Jabuke I klase idu direktno na tržište kao konzumna jabuka, a jabuke II klase primijenjuju se za daljnju preradu i proizvodnju prirodnog soka ili čipsa.


Proizvodnju prirodnog soka Voćarstva Boić obavlju se bez dodatka konzervansa, sladila, koncentrata i vode. Jedini dodatak koji primjenjuju u prirodnom soku, radi dodatnog obogaćivanja, je vitamin C. Sok je dostupan u različitim dimenzijama ambalaže (1l, 2l, 3l i 5l).

Nadalje, proizvode i čips od jabuke. Jabuke namijenjene proizvodnji čipsa nakon šnitanja odlaze na šušenje te se zatim pakiraju u vrećice od 50g.


Osim proizvodnje, nude uslužnu preradu voća, proizvodnju prirodnog soka, sušenje voća i povrća te sortiranje jabuka.


Njihovu ponudu možete pronaći na linku: http://burzahrane.hr/company/2771

A za više informacija posjetite njihovu stranjicu: http://www.vocarstvoboic.com/


 


Comments

Add comment

Make a comment

Netfoodmarket recommends

Olive oil

Ekstra virgin olive oil, Rozinjola 1l

30,00 eur/Unit

Linden honey

LIME TREE HONEY

12,50 eur/Unit

Honeydew honey

HONEYDEW

14,00 eur/Unit