Gospodarstvo Ferbežar

14/06/2019

Slavonske delicija

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Ferbežar iz Otoka bavi se proizvodnjom najkvalitetnijih sirovina od mesa „Crnih Slavonskih svinja“. Proizvodnja i uzgoj svijna se obavlja već dugi niz godina na tradicionalan slavonski način, po staroj obiteljskoj recepturi koja se prenosi između generacija.

Tov i uzgoj pomno odabranih pasmina svinja obavlja se na otvorenom, uz hrastove šume u prirodnim i ekološkim uvjetima. Način uzgoja koji primjenjuju osigurava savršen odnos svih masnoća u mesu. Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo na Slavonskim poljima proizvodi i ekološke začine koje primijenjuju u svojim proizvodima.


Njihov cilj proizvodnje je unijeti duh Slavonije na svačiji stol.


Posjeduju i vlastito pasilište u kojem se pomno brinu o svojim, tek oprašenim, prascima. Uz stalni veterinarski nadzor i liječenje, te redovito čišćenje i vrhunske higijene, osiguravaju odllične uvjete za uzgoj praščića.

Kod prehrane stavljaju poseban naglasak na pružanje vrhunske, cjelovite i kvalitetne prehrane žitaricama. Takvom prehranom omogućuju vrhunsku kvalitetu mesa koja u sebi ne sadrži štetne tvari i ispunjava sve ekološke standarde.

Dakle, proizvodi su bez laktoze, glutena i konzervansa i podliježu HACCP sustavu kontrole.


Njihovu raznoliku ponudu pronađite na linku: http://burzahrane.hr/company/9660

A za više informacija posjetite njihovu stranicu: http://gospodarstvo-ferbezar.com/index


 


Comments

Add comment

Make a comment

Netfoodmarket recommends

Linden honey

LIME TREE HONEY

12,50 eur/Unit

Olive oil

Ekstra virgin olive oil, Rozinjola 1l

30,00 eur/Unit

Honeydew honey

HONEYDEW

14,00 eur/Unit