Sajam zdravog življenja

20/10/2017

Sve o zdravom životu na jednom mjestu

Poznati atenski filozof Epikur je izjavio „Nemoj se praviti mudrim nego to stvarno i budi, isto kao što nije dovoljno praviti se zdravim nego to stvarno treba i biti. Sajam zdravog življenja, vodeći je domaći i regionalni događaj koji objedinjuje 8. Sajam zdrave hrane, 3. Sajam pčelarstva te 8. Sajam alternative. 

Novi termin 20. - 22. listopada 2017.

Prirodna ravnoteža, zdravi život, snaga javne riječi te mogućnost odabira između više opcija temeljne su odrednice ovog projekta koji će se održati u novom terminu od 20. do 22. listopada 2017. godine na Zagrebačkom Velesajmu. Kako nam je bilo prošle godine pogledajte ovdje!

 

3u1

  1. ORGANICA – Teme koje prevladavaju na 8. Sajmu zdrave hrane su: zdrava i ekološka hrana, organski uzgoj, ljekovito bilje, eko tržnica, organsko sjemenje i sadnice, stare sorte sjemenja, prirodna kozmetika, ekološka sredstva za čišćenje i druga eko područja. Zanima Vas zdrava hrana? Saznajte više na Sajmu!

KrONOPLJA – Uz predstavljanje domaćih proizvođača, stručnjaci već nekoliko godina osvještavaju javnost o pozitivnom učinku konoplje na zdravlje. Ako Vas zanimaju teme poput uzgoja industrijske konoplje, proizvoda na bazi industrijske konoplje, opreme vezane uz proizvodnju i preradu industrijske konoplje, onda je ovaj sajam baš za Vas!

  1. APItera – Izvanredna prilika za one koje zanima pčelarstvo, proizvodi od meda, oprema za pčelarstvo jer 3. Sajam pčelarstva okuplja pčelare Republike Hrvatske i cjelokupnu pčelarsku djelatnost. Bavi se i pitanjem globalne potrebe za očuvanjem pčela, nutricionističkim i ljekovitim značajkama meda te apiterapijom i apikozmetikom. Med hrani i od mnogih bolesti brani!

 

  1. MYSTIC – Ako Vas zanimaju nekonvencionalne, prirodne, duhovne i energetske metode onda je ovaj 8. Sajam alternative idealan odabir. Pronađite brojne iscjeliteljske postupke, kristale, nakit od poludragog kamenja, rubna područja znanosti na jednom mjestu!

 

EKO budućnost


Posljednjih godina bilježi se povećano zanimanje za ekološku proizvodnju i upotrebu ekoloških proizvoda u Republici Hrvatskoj. Područje Organice bilježi najveći porast broja izlagača i sveukupne ponude. Na sajmu očekujte i brojne edukacije, predavanja i radionice gdje bismo posebno izdvojili predavanje dr. Konstantina Korotkova. Nema područja koje nije pokriveno, falite nam samo Vi.


Comments

Add comment

Make a comment

Netfoodmarket recommends

Linden honey

LIME TREE HONEY

12,50 eur/Unit

Honeydew honey

HONEYDEW

14,00 eur/Unit

Olive oil

Ekstra virgin olive oil, Rozinjola 1l

30,00 eur/Unit