Antičević - Zeleni Med j.d.o.o.

10/11/2020

Antičević-Zeleni Med j.d.o.o. je tvrtka koja je registrirana za proizvodnju, trgovinu i usluge.
Glavna djelatnost im je proizvodnja homogeniziranih prehrambenih pripravaka i dijetetske hrane te kozmetike.

Povijest Antičević-Zelenog meda

Antičević-Zeleni Med j.d.o.o. je nastao na temelju dugogodišnje obiteljske tradicije iz obrta “Api Herba” kojeg je vodio gospodin Pero Antičević, široj javnosti poznat po svom ljekovitom pripravku tzv. “čudotvornom Zelenom medu”. U ranoj dobi smo se zaljubili u prirodu te prenosili strast za proučavanjem ljekovitosti bilja i pčelinjih proizvoda. Trud uložen u dugogodišnje proučavanje najtežih bolesti dolazio je iz njihovog srca, jer su apiterapija i fitoterapija poziv s kojim nastavljaju obiteljsku tradiciju.

Dugogodišnji rad, proučavanje, ispitivanje ljekovitosti prirodnih sirovina te praćenje svjetskih zdravstvenih istraživanja su bili u svrhu da pomognu oboljelima, odnosno da osmisle “prirodni lijek” koji će nekima biti pomoć pri izlječenju, a nekima olakšati zdravstvene tegobe.

Misija

Snaga prirode obogaćena znanjem i kvalitetom u srcu je svakog našeg proizvoda.
Takva sinergija znanja iz prošlosti, prirodnih sastojaka i tradicionalnih receptura ključ su za kreiranje jedinstvenih visokovrijednih proizvoda za zdravlje i ljepotu. Pokreće ih ponos na proizvode znajući da svojom djelotvornošću njihovi proizvodi pomažu djeci i odraslima u održavanju njihovog zdravlja.

Kvaliteta

Naše poslovanje je certificirano sukladno Dobroj Proizvođačkoj Praksi (GMP) te sukladno zahtjevima HACCP-a za proizvodnju dodataka prehrani čime potvrđujemo kako je naše poslovanje usklađeno sa smjernicama koje jamče kvalitetu i sigurnost kozmetičkih proizvoda i dodataka prehrani. Također i dalje će raditi na usavršavanju procesa unutar našeg sustava kako bi naši proizvodi bili što bolji te njihovi cijenjeni kupci i poslovni partneri bili zadovoljni.

Ponudu pogledajte na njihovom web shopu: 

https://www.anticevic-zdravlje.com.hr/

Kontakt: 

Tel: 01 580-5311

Antičević-Zeleni Med, Kornatska 32b, (Sigečica) Zagreb.
Radno vrijeme 08:00-16:00h.


Comments

Add comment

Make a comment

Netfoodmarket recommends

Honeydew honey

HONEYDEW

14,00 eur/Unit

Olive oil

Ekstra virgin olive oil, Žižolera 0.5l

30,00 eur/Unit

Linden honey

LIME TREE HONEY

12,50 eur/Unit